top of page

NYTÅRSMENU 2023

AFHENTNING

Afhentning er mulig den 31. december mellem kl. 12-17 på vores restaurant på Banegårdsgade.
Vælg mellem vegansk eller vegetarisk variant
Min. antal kuverter: 2

PRIS

Vores nytårsmenu koster 320kr/kuvert. Man kan også tilkøbe mellemret - burrata med ovn bagte tomater til 135kr/stk. (vegetarisk)

BESTILLING

Man kan bestille vores nytårsmenu på restaurant på Banegårdsgade eller en på Irma Pedersens Gade eller på vores hjemmeside.

NYTÅRSMENU 2023.jpg

TAG MED PÅ EN KULINARISK REJSE MED TIPSY RUNDT OM I VERDEN PÅ ÅRETS SIDSTE DAG!

Vi præsenterer vores særlige nytårsmenu, hvor du kan rejse gennem forskellige lande med hver ret, lige fra det varme Spanien til det eksotiske Mexico og Portugals søde finale.

Snack: Pimiento de Padron - En autentisk spansk oplevelse med vores lækre grønne peberfrugter, der giver en mild og sjov smagsoplevelse.

Forret: Blinis med vegansk kaviar - Nyd de luftige russiske pandekager og smag den plantebaserede kaviar og creme fraiche, der giver en fantastisk smagsoplevelse.

Hovedret: Birria tacos med tortilla chips - Giv dig hen til det mexicanske køkken med vores saftige og krydrede birria tacos, der er perfekt afbalanceret med sprøde tortilla chips.

Dessert: Pastel de Nata - Slut din "madrejse" med en autentisk portugisisk dessert, som er en sød og cremet tærte serveret med passionfrugt. Perfekt til at forkæle dine smagsløg!


Mellemret: Burrata med ovnbagte tomater - Gå videre til Italien og nyd en lækker burrata med saftige og varme ovnbagte tomater. (tilkøb +135kr)

Afhentning er mulig den 31. december mellem kl. 12-17 på vores restaurant på Banegårdsgade.
 Vælg mellem vegansk eller vegetarisk variant
 Min. antal kuverter: 2
 Pris: 320kr/kuvert

Tag dine smagsløg med på en spændende kulinarisk rejse i nytåret! 

Bestil på email tipsyaarhus@gmail.com eller på facebook.

* vegansk variant af dessert er blueberry swirl cheesecake (USA)

bottom of page